Amazone Ilse promoveert naar klasse L-1

0
1344
Ilse en Silvia Dressuurschool Carmen

OPENDE – De amazones van Dressuurschool Carmen zijn weer in actie gekomen. Ilse Sipkema heeft haar paard Aliska prima in vorm. In Oostwold lieten zij twee mooie B proeven welke goed waren voor een score van 196 en 185 punten. Ilse scoorde ruim voldoende winstpunten om te kunnen promoveren naar de klasse L-1. Esmee van Kammen en Elisa Pera startten ook in Oostwold. Esmee startte voor de eerste keer met haar jonge pony Monty in de klasse B. Dit debuut werd beloond met twee topscores van 193 en 191 punten en een tweede prijs. Elisa en haar pony Binky reden in de klasse B twee keurige proeven die gewaardeerd werden met 180 en 189 punten, goed voor een derde plaats. Wietske van de Heide is naar Kollum geweest met haar paard Dusty. In de klasse M-1 voelt Wietske zich al helemaal thuis en scoorde dit keer 183 punten. Marianne Storteboom en haar pony Rambo zijn naar Kootwijk afgereisd om deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen van het Welsh pony stamboek. Marianne liet in de klasse L-2 een nette proef zien die beloond werd met 60,45 %. Marianne en Rambo maken nu de overstap naar de klasse M-1. Ale Bosma en zijn paard Wildenberg hebben ook in Kollum gestart. De Z-1 proef van Ale werd beloond met een winstpunt en een puntentotaal van 205.