Eerste elftal vv Niekerk na 25 jaar verder zonder Peter de Vries

0
183
afscheid Peter de Vries Niekerk

NIEKERK – Afgelopen woensdag nam Peter de Vries na 25 jaar afscheid van het eerste elftal van de zaterdagafdeling van vv Niekerk. De club wilde dit niet zomaar voorbij laten gaan en bood Peter een afscheidswedstrijd aan, waarin hij in de eerste helft speelde met het elftal waarmee hij via de nacompetitie in 2001 was gepromoveerd. In de tweede helft trad hij aan met het huidige eerste elftal van Niekerk zaterdag. In beide helften was Boerakker de tegenstander, want tegen die club wilde Peter nog één keer in het strijdperk treden.

Na 90 minuten voetbal stond er 3-3 op het scorebord, maar Peter had het veld toen al verlaten en nam een groot applaus, bloemen en welgemeende woorden in ontvangst. Na afloop werd er uiteraard nog uitgebreid stil gestaan bij alle avonturen die Peter in de afgelopen jaren met het voetballen heeft beleefd. Overigens blijft Peter vv Niekerk trouw, als speler van het tweede elftal en als leider van B1.