Geheel vernieuwde Uw Slager Huizenga opent de deuren

0
250
Slagerij Huizinga-1

GROOTEGAST – Op woensdag 5 september heeft Huizenga samen met zijn medewerkers zijn geheel vernieuwde slagerij in Grootegast geopend. Door de aansluiting bij de Uw Slager formule, biedt de slagerij met name een groter assortiment, meer specialiteiten en aanbiedingen aan. Ook heeft de slagerij een compleet nieuwe uitstraling gekregen. De opening werd feestelijk gevierd met diverse aanbiedingen en openingsstunts. Al ruim 80 jaar staat de slagerij bekend om zijn vertrouwde service en de altijd hoge kwaliteit. Huizenga: “De nieuwe uitstraling geeft een warme, ambachtelijke sfeer in de slagerij. Het nieuwe interieur en de gevel sluiten zo naadloos aan op het karakter van onze slagerij.” Tijdens de drukbezochte openingsweek profiteerden de enthousiaste klanten van vele openingsaanbiedingen. Ook was er een grootse tassenactie voor een gratis luxe boodschappentas. Vanwege het grote succes van de opening profiteert men de komende weken nog steeds van aantrekkelijke aanbiedingen, door middel van een stempelkaart met wekelijkse aanbiedingen voor de komende 4 weken. Bij een volle kaart ontvangt de klant een gratis rookworst!