Help Kanaalpop het wereldrecord dranghekdrummen te vestigen

0
143

ZUIDHORN – Zaterdag 15 september wordt tijdens de openingsceremonie van het gratis toegankelijke KanaalPOP festival in Zuidhorn een poging gedaan het Wereldrecord Dranghekdrummen te vestigen. Welke drummer de aftrap geeft voor het wereldrecord, houdt de organisatie angstvallig stil. Wel vertelt zij dat zij als doel heeft een recordaantal bezoekers van 5000 te willen halen tijdens deze jubileumeditie.

De eerste 100 aanmeldingen ontvangen een paar echte drumstokken. Dat kan via de website www.dranghekdrummen.nl. Mensen die zich via de website aanmelden maken daarnaast kans op mooie prijzen. Natuurlijk mogen mensen ook komen zonder zich aan te melden, maar dan ben zijn ze niet verzekerd van een plek vooraan. De recordpoging begint om 12:00 uur.

Op de zaterdag van KanaalPOP kunnen bezoekers de hele dag genieten van live muziek aangevuld met allerlei activiteiten voor de allerkleinsten. Op de donderdag voorafgaand aan de recordpoging kunnen mensen genieten het dancefestival Party del Sol. Op vrijdagavond is het de beurt aan de Nederlandse artiesten.