‘Juf Grietjedag’ op de Remmelt Booy School

0
384
juf Grietje dag

DOEZUM – De scholen zijn nog maar net weer begonnen of op de Remmelt Booy School was al weer een feest te vieren. Juf Grietje, leerkracht van groep 7-8, vierde afgelopen woensdag dat ze 25 jaar juf is. In het zwembad De Woldzoom ontvingen de leerlingen hun juf in de haar zo vertrouwde omgeving. Onder het lied ‘Diep in de zee’, bekend uit de musical ‘De Kleine Zeemeermin’, nam juf Grietje een duik in het bad. Hierna vond een metamorfose plaats en kwam ze als een echte ‘zeemeermin’ weer tevoorschijn. In een schelp en op een prachtig versierde wagen gingen leerlingen en leerkrachten weer naar school. Na de pauze ging iedereen naar het Doezumerbos waar een vossenjacht werd gehouden. Hier werd de feestelijke dag afgesloten met een heerlijke picknick.