Super Survival levert doorzetters Super Medaille op

0
1293
Surhuisterveen Survival-5

SURHUISTERVEEN – Met maar liefst 168 deelnemers was de Super Survival in en om het Feanster zwembad Wettervlecke een geweldige happening. De weergoden zorgden ervoor dat dit evenement, georganiseerd door zwembad Wettervlecke en de Survivalclub uit Kootstertille een doorslaand succes werd. Met maar liefst 25 hindernissen verwerkt in een prachtig parcours konden alle deelnemers zich naar hartenlust uitleven. Omstreeks 16.00 uur ’s middags was de survival volledig afgewerkt en konden alle deelnemers nog tot 17.30 uur genieten van het prachtige nazomer weer. Speciaal voor deze gelegenheid en het mooie weer was het zwembad langer geopend dan normaal en dat werd door de gasten bijzonder gewaardeerd. Na het uitschrijven en verwerken van alle tijden en gegevens werd duidelijk wie het parcours het snelste had afgelegd. Een vijftal kandidaten werd door de organisatie uitgedaagd om de snelste tijd op de klokken te brengen en dat lieten de heren en dame zich niet twee keer zeggen. In de strijd der giganten gingen ze elkaar te lijf en na afloop bleek duidelijk dat deze survival tocht het nodige van de deelnemers had gevergd. Uitgeput maar zeer voldaan konden alle deelnemers hun blijvende herinnering afhalen bij de wedstrijdleiding. Voor 45 doorzetters was het een echte Super zaterdag. Zij behaalden met het afronden van de Super Survival hun Super Medaille. Eerder namen ze al deel aan de wandelvierdaagse, zwemvierdaagse en de Feanster fietstweedaagse

.Supermedaille Surhuisterveen