Wim Venema

0
319
Bill Baboon

Het was de bedoeling dat muziekleraar Wim Venema, alias Bill Baboon, afgelopen week in deze rubriek zou staan, maar per abuis werd er een verkeerde foto geplaatst. Daarom bij deze alsnog een portret van de organisator van het Music=Art festival. Dit festival zal weer op zaterdag 29 september in Hotel In ’t Holt plaatsvinden en zit zo bomvol, dat het ook geen probleem is hier nogmaals aandacht aan te besteden. Het draait allemaal om zelfbedachte muziek, music =art, dus een kunstvorm en vooral een manier om jezelf te uiten. Die kunst verstaan alle deelnemers aan het festival ook maar al te goed. Optredens van liedjesschrijvers Meindert Talma, JH de Groot, CT Heida, en Nadie Rayhani worden afgewisseld met optredens van de bands Ministry of Mudd, New Red Fading en Cliffsight, de opkomende bands The Rising Sun, Ten Years Today en de Wisselband, en het gitaristentrio het Jazzterkwartier met onder andere gypsy jazzgitarist Mark Lubbers. Daarnaast wordt er een workshop djembé gegeven en geeft buikdanseres Tineke Rouw een workshop. Meer informatie is te vinden op de website www.billbaboon.nl. Kaartjes zijn inmiddels te koop.