Wisselband bijt spits Music = Art Festival af

0
177
Music is Art festival

ZUIDHORN – Het vijfde Music = Art Festival zit er op! Er werd goed uitgepakt voor dit eerste lustrum, met twee podia en twee workshops. Burgemeester Bert Swart verrichte de opening van het festival, waarna het aan de Wisselband was om de spits af te bijten. Organisator van het festival, muziekleraar Bill Baboon, is ook degene die leiding geeft aan deze kinderrockband. Zij speelden in elk geval de sterren van de hemel. In navolging van de Wisselband, konden de bezoekers ook genieten van opkomende bands als Ten Years Today met poprock, The Rising Sun met reggea en New Red Fading met alternatieve rock. Workshops djembé en buikdansen wisselden de optredens af. De presentatie was in handen van lokale dichter/prozaïst Remco Ekkers.