Hoogtepunt in jubileumjaar

0
132
Aduard jubileum Tennis Club-2

ADUARD – Al het hele jaar staat de Aduarder Tennisclub stil bij haar honderdjarig bestaan. Afgelopen zaterdag vond het hoogtepunt van dit jubileumjaar plaats en vierden de leden de hele dag feest. Het ochtend- en middagprogramma stond uiteraard in het teken van sportieve activiteiten, waarbij een potje tennis niet mocht ontbreken. Tijdens de receptie ’s avonds werd het speciale jubileumboek gepresenteerd. Burgemeester Bert Swart en wethouder Fred Stol namen met liefde een eerste exemplaar in ontvangst. Simone Doolaard, bestuurslid van de vereniging, dook voor dit boek in de geschiedenis en spitte zelfs notulen van de allereerste ledenvergadering in 1913 door. Er kwamen een hoop leuke anekdotes naar boven, die allemaal in dit speciale boek vereeuwigd werden.