Keepers VV Niekerk testen voetbalkanon uit

0
193
Niekerk Ballenkanon-3987

NIEKERK – Een leuke uitdaging voor de keepers van VV Niekerk afgelopen donderdag. Zij mochten het nieuwe voetbalkanon van ‘de Racketclub’ uittesten. Na tenniskanonnen besloot de onderneming ook een voetbalkanon te ontwikkelen. Voor het eerste prototype is al belangestelling getoond door “een aantal best wel grote voetbalclubs, waaronder één van de beste van Nederland en één in België die in de Champions League speelt”, aldus eigenaar Arnold van Houten. Voor VV Niekerk de schone taak of deze professioneels straks ook met veel plezier gebruik kunnen maken van het kanon. “Zowel de jeugd als de senioren hebben hem uitgetest en waren over het algemeen erg te spreken. Het kanon is goed afgesteld voor penalty’s, omdat het willekeurig hoog en laag en links en rechts kan kiezen. Bovendien is het lekker hard; zelfs de ouderen hadden er problemen mee.” Verbeterpuntjes zoals een ballenreservoir wat makkelijker het veld op kan, kwamen ook boven water. De keepers hadden er in elk geval veel plezier in.

Niekerk Ballenkanon-3975Niekerk Ballenkanon-3964

Niekerk Ballenkanon-3951