Lazar de Vries uit Opende kampioen bij VTBM

0
183
Lazar de Vries

OPENDE – Lazar de Vries uit Opende is kampioen geworden bij de VTBM in de 85cc grasbaan en tweede in het Nederlands kampioenschap bij de KNMV. Lazar heeft een heel goed seizoen achter de rug, want hij reed dit jaar voor het eerst op een 85 cc motor. Hij heeft zondag 30 september het kampioenschap van de VTBM gewonnen in zijn woonplaats Opende. Hij had een prima dag, want Lazar won ook de thuiswedstrijd en dat betekende dat hij de hoogste trede van het podium mocht beklimmen. Dit seizoen heeft hij bij alle VTBM wedstrijden (vier keer de eerste plaats, vier keer de tweede plaats en één keer de derde plaats) op het podium gestaan en zodoende eindigde hij met de meeste punten als eerste in het kampioenschap. Hij heeft prima resultaat neergezet en is alle sponsors, fans en familie dankbaar voor alle steun. Op de website van Lazar, http://www.everyoneweb.com/lazar/, zijn foto’s en filmpjes van de race te vinden.