Vijf jaar Streekkrant is vijf jaar Niekerk

0
171
Niekerk de taart-3824

NIEKERK – Bakker Hamersma uit Grootegast stelt ook deze week weer een overheerlijke slagroomtaart beschikbaar ter ere van het vijfjarig jubileum van de Streekkrant.

Deze week gaat de taart naar de familie Harkema in Niekerk. “Vijf jaar streekkrant staat voor ons gelijk aan vijf jaar Niekerk”, aldus Germa. “In het voorjaar van 2007 stond in de allereerste streekkrant de advertentie van wat nu ons huis is. Dus niemand kan zeggen dat we niets met de streekkrant hebben!” Een goede reden om deze familie, die onlangs ook nog hun vijfjarig huwelijksjubileum vierde, met een taart te verrassen. “Onze kat is op 15 augustus ook vijf jaar geworden en onze vis hebben we ook nog vijf jaar”, voegt Germa nog toe. Wie kan daar nou nee tegen zeggen?

Wie ook voor een taart in aanmerking wil komen, hoeft alleen maar, net als de Streekkrant, ook iets met het getal vijf te hebben. Aanmelden kan via de mail: destreekkrant@media-totaal.nl.