Dancemix Grootegast knalt bij de dans top van Nederland

0
134
Dancemix op Demogyade

DEVENTER – Zaterdag 8 oktober was de Landelijke Demogyjada in de schouwburg van Deventer. Om op deze demo te mogen dansen moest je geselecteerd worden. Voor de 12e keer op rij is het een dansgroep van juf Ina Manakane-Vegelin gelukt om in het theater te staan. Het was dit keer de eer aan de 11+ groep samen met hun papa’s. Naast deze meiden en papa’s uit Doezum en Grootegast stonden er nog 27 groepen uit heel Nederland op het podium.

De groep liet een dans zien op het lied ‘Papa is cool’. Deze dans was natuurlijk uniek, omdat alle papa’s ook mee dansten. Tijdens de voorstelling ging het dak eraf. Het optreden was een groot succes. Het publiek waardeerde dit met een luid applaus en ook achter de schermen werden er positieve reacties getoond. Als afsluiting dansten alle groepen de slotdans . Hier maakten de papa’s en dochters een waar feestje van. Het publiek werd getrakteerd op een polonaise. Zo konden ze terug kijken op een zeer geslaagde dag en dat Nederland trots kan zijn op deze dansende papa’s en dochters uit het Noorden.