Hoorcentrum Westerkwartier viert eerste verjaardag

0
246

ZUIDHORN – Afgelopen woensdag 10 oktober vierde Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn haar eerste verjaardag. Klanten werden getrakteerd op koffie met een speciaal ontworpen taart met afbeelding van de winkel. Ook medewerkers van het Audiologisch centrum brachten ter gelegenheid van de eerste verjaardag een bezoek aan het ‘jarige’ hoorcentrum en waren lovend over de winkel en de professionele aanpak. Eigenaresse Wilgis Schoffelmeijer en haar collega Renske Anjema-Wiegersma, beiden gediplomeerd triage audicien, breidden hun team recent uit met oproepkracht Lisette Top, die tevens gediplomeerd logopediste is en hierdoor bekend is met de gevolgen van gehoorverlies. Hoorcentrum Westerkwartier heeft in oktober nog meer te vieren. Niet alleen werden de Hoorprofs audiciens, waartoe Hoorcentrum Westerkwartier behoort,  in het geheel als beste beoordeeld door de Consumentenbond. Ook scoort het bedrijf gemiddeld een rapportcijfer 10 op de website www.hoorwijzer.nl. Dit is de onafhankelijke  website van de Nederlandse Vereniging Van Slechthorenden, waar klanten hun persoonlijke mening kunnen geven over hun audicien.
Hoorcentrum Westerkwartier is gevestigd aan de Brilweg 3 te Zuidhorn, tel. 0594-500959.