Leerlingen de Molenberg lopen ruim 1800 euro bijeen

0
129

GROOTEGAST – Donderdag 11 september organiseerde o.b.s. de Molenberg in Grootegast een sponsorloop voor alle leerlingen. De school wil graag het schoolplein opknappen. Het ligt in de bedoeling dat in het voorjaar van 2013 het gehele schoolplein wordt herstraat. Daarnaast wil de school met een deel van de opbrengst van deze sponsorloop ook een donatie doen aan de zeehondencrèche in Pieterburen. In en om de school was een circuit van spelletjes uitgezet en met veel enthousiasme werkte de kinderen alle spelletjes af. Na de spelletjes klonk om 18.00 uur het startschot voor de sponsorloop. Onder aanmoedigingen van veel toeschouwers renden de leerlingen van de hoogste groepen rondje na rondje om de school, waarbij elk rondje werd aangetekend op een rondbriefje. De kinderen gaan de komende dagen de sponsorgelden bij hun sponsors ophalen en leveren daarna het opgelopen bedrag op school in. Uit een voorzichtige inschatting blijkt dat de sponsorloop ruim € 1800,00 heeft opgeleverd.