Levensecht en zeer vermakelijk!

0
153
Zuidhorn Pro Wrestling-5

ZUIDHORN – Zuidhorn was afgelopen weekend het strijdperk van Neerlands beste show-worstelaars van Pro Wrestling Holland. Nadat de count-down-klok had afgeteld en presentator Jarno de show opende, kwam de sfeer er direct goed in. De uiterst populaire Brabantse worstelaar Johnny Evers trok de eerste partij naar zich toe. De tweede wedstrijdwinst kwam op naam van worstelveteraan Gabriel Angelfyre staan. De gevaarlijke worstelpriester wist nieuwkomer Jeff McCready behoorlijke hoofdpijn te bezorgen door hem niet alleen met worstelmoves te lijf te gaan, maar ook met stoelen. De zaal ging uit zijn dak toen de eerste kampioenswedstrijd zwaar bevochten werd en daarna onder andere een machtige oliesheick en PWH-kampioen Big Geert, 180 kilo schoon aan de haak, los gingen. Na afloop konden bezoekers zelfs nog even op de foto met de worstelaars.

Zuidhorn Pro Wrestling-27

Zuidhorn Pro Wrestling-10