Trinity speelt het dak van de Goede Herderkerk af

0
132
Grootegast Music for christ-3

GROOTEGAST – Music4Christ organiseerde afgelopen zaterdag voor de derde keer een groot concert in de Goede Herderkerk te Grootegast. Het lukte de werkgroep wederom om een grote naam uit de gospelwereld te strikken. Al snel na de eerste klanken die Trinity, welke band Christelijke popmuziek met Zuid-Amerikaanse en Ierse invloeden maakt, speelde, ging het dak er volledig af bij de Goede Herderkerk. Het streven van de band om ook anderen te enthousiasmeren in hun geloof en liefde voor anderen werd meer dan in praktijk gebracht. De broers Johan, Elbert en Niek Smelt en hun vriend Bert Bos verzorgden een fantastische avond. Een geweldige aanvulling in het rijtje van de Music4Christ concerten.

Grootegast Music for christ-2Grootegast Music for christ