Andries Nieuwenhuis

0
1494
Andries Nieuwenhuis 2012

Het Wielercomité Surhuisterveen heeft voor de Centrumcross een geweldige klapper gemaakt met het vastleggen van Olympisch- en wereldkampioene wielrennen Marianne Vos. Organisator Andries Nieuwenhuis is blij dat deze wielrenster die in Londen de Olympische titel in de wegwedstrijd pakte, in Valkenburg de wereldtitel op de weg won en die tevens regerend wereldkampioen veldrijden is, als één van de eerste vrouwen haar deelname aan de Centrumcross toezegde. “We zijn op dit moment volop in onderhandeling met nog meer toppers uit het internationale veldritpeloton bij de vrouwen”, laat hij weten. “Onze insteek is een sterk damesveld en met het vastleggen van Marianne Vos is de eerste stap gezet.”

De Centrumcross omvat een uitgebreid programma. Naast de vrouwen komen bij de mannen aan het vertrek de masters, de amateurs en de professionals en beloften. Ook dit jaar komen er bij de mannen weer een aantal internationale toppers aan de start. De onderhandelingen daarover zijn in volle gang. Op de website www.wielrennensurhuisterveen.nl is aanvullende informatie te vinden.