Presentatie nieuwe CD mannenkoor Westerlauwers tijdens jubileumconcert

0
217

SURHUISTERVEEN – Op vrijdagavond 2 november viert het Chr. Mannenkoor Westerlauwers o.l.v. dirigent Harm van der Meer haar 35 jarig bestaan met een groots jubileumconcert. Tijdens dit concert zal een nieuwe CD van het koor gepresenteerd worden. Een voor dit concert speciaal samengestelde band en organist Jan Kroeske zullen het koor deze avond begeleiden. Bijzondere gast is zangeres Griet Wiersma die samen met het koor een nieuw Lauwerslied heeft opgenomen. De presentatie is deze avond in handen van Diana de Groot ( RTV Drenthe en voorheen presentatrice Hjoed van Omrop Fryslân).

Het jubileumconcert vindt plaats in de Flambou aan de Groningerstraat te Surhuisterveen en begint om 20.00 uur. Het concert duurt ongeveer 90 minuten zonder pauze. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Douma Surhuisterveen, Christelijke Boekhandel "De Borg" Hoflaan 2A Grootegast en bij de leden van het koor. Ook is het mogelijk kaarten te bestellen via www.mannenkoorwesterlauwers.nl