Volle bak in Quicksilver S. dankzij Zuppa Futsal!

0
1681
SportinZuidhorn zaalvoetbaltoernooi 23 oktober 2012 117

ZUIDHORN – Het was duidelijk niet de eerste keer dat SportinZuidhorn een zaalvoetbal vakantieactiviteit organiseerde. Vanuit alle hoeken van de gemeente waren teams vertegenwoordigd. Meer dan 120 jongeren verdeeld over de leeftijdscategorieën 14+ en 14- waren 23 oktober de hele dag in beweging om de titel binnen te halen.

Scheidsrechters van de plaatselijke voetbalvereniging zorgden ervoor dat de heren en dames hun testosteron gehalte in bedwang hielden. Gino Wiemann maakte een foto reportage, terug te zien op zijn site www.wiemann.nl, van de stampvolle Quicksilver S. Hij zag dat het toernooi veel bekijks trok van vrienden en buurtgenoten. Ook Albert Schipper, bestuurlid van Stichting Beheer Quicksilver S. was zeer content met de opkomst en organisatie.

Jim Dokter, jongerenwerker in o.a. Grijpskerk, deed namens SportinZuidhorn zijn best achter de digitale wedstrijdtafel. SportinZuidhorn had de primeur; deelnemers konden het programma en de uitslagen namelijk direct terugzien op het scherm. Het was tevens de eerste keer dat basisschool kinderen deel konden nemen aan het ‘Zuppa Futsal’. Organisator Bart Brandts Buys hoopt de volgende keer op meer deelname van deze doelgroep. Wel is hij enorm tevreden, iedereen kan terugkijken op een gezellige en sportieve dag.

Na de herfstvakantie gaan er voor de 12+ jeugd de zogenaamde ‘Sportsessies’ plaatsvinden op de vrijdagmiddag in de Quicksilver S. Sporthal. De sportsessies vinden 1x in de twee week plaats tijdens de ‘even weken’ van 15:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is gratis!

Meer informatie op de website van www.sportinzuidhorn.nl.