Benefietwedstrijd VV Niekerk levert ruim 5.000 euro op

0
123
Niekerk FC Groningen Remco4Life_-11

NIEKERK – VV Niekerk organiseerde afgelopen zaterdag een benefietwedstrijd voor Remco4Life. Een speciaal sterrenteam van FC Groningen waarin onder andere Hans Nijland, Peter Houtman en Magnus Johansson speelden nam het in de eerste helft op tegen het zondagelftal van de club en in de tweede helft tegen het zaterdagelftal. De uitslag, die was niet van belang, want het bedrag, daar ging het om. Ruim 5000 euro werd er opgehaald voor de stichting die bij monde van penningmeester Willem Wierenga laat weten dat de teller inmiddels op ruim 75.000 euro staat. Ondanks alles kon men aan het stralende koppie van Remco, die samen met wethouder van Sjabbo Smedes de aftrap verrichte, zien, hoezeer hij gelukkig wel genoot van dit alles.