Home Voorpagina Groningen Extra sfeervolle koopavond in Grijpskerk

Extra sfeervolle koopavond in Grijpskerk

0
Extra sfeervolle koopavond in Grijpskerk

GRIJPSKERK – De Handelsvereniging Grijpskerk organiseerd afgelopen vrijdagavond een ‘candlelight evening’. De wekelijkse koopavond werd opgeluisterd door gezellige muzikanten en hobbyisten. Buiten, gezellig onder de feestverlichting die op de donkere avonden alweer goed uitkomt, zorgden onder andere beide muziekverenigingen uit het dorp voor muzikale ondersteuning. Daarnaast kwam er ook wat jeugd op de been en speelde een clubje met trekzakken muziek. De hobbyisten die ook uitgenodigd waren hun hobby te tonen, zochten hun heil vooral binnen in de winkel. Onder andere hobby’s als kaarten maken en Kerstkransen maken waren te zien. De Handelsvereniging denkt erover in december nog een candlelight evening te plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here