Home Voorpagina Groningen Faunavisie krijgt dieren transport ambulance

Faunavisie krijgt dieren transport ambulance

0
Faunavisie krijgt dieren transport ambulance

WESTERNIELAND/UTRECHT – Op de jaarlijkse beneficianten dag van Stichting Dierenlot (www.dier.nu) werd op zaterdag 10 november, in Utrecht, een dieren transport ambulance uitgereikt aan Stichting Faunavisie Wildcare uit Westernieland (www.faunavisie.nl). Dit was nog niet alles, want aan het einde van een prachtige dag kreeg Faunavisie ook nog een cheque uitgereikt ter waarde van 500 euro.

Stichting Dierenlot zamelt geld in voor kleine organisaties die zich sterk maken voor het welzijn van dieren. Vorig jaar mocht faunavisie een presentatie verzorgen op de Dierenlot beneficianten dag over de opvang van wilde, inheemse dieren en dit jaar mocht Lenie ‘t Hart de spits af bijten. Ook zij kon verblijd worden met een mooie cheque. Uit handen van de directeur, Jan Krol, kreeg zij 5000 euro uitgereikt. De Zeehonden crèche heeft ook al eens een dierentransport ambulance mogen ontvangen van deze stichting.

Stichting Faunavisie wil deze ambulance inzetten voor het ophalen van verkeerslachtoffers zoals reeën, maar ook het ophalen van olie slachtoffers en slachtoffers van zwaar of extreem weer langs de Groninger kust. Natuurlijk kan de ambulance ook gebruikt worden voor het uitzetten van de herstelde dieren. Op zondag 11 november, de volgende dag, is de ambulance al twee keer ingezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here