Tijd voor Vangrail om de theatertour af te trappen

0
144
baron2

OPENDE – Een bijzondere avond was het afgelopen vrijdag in het Baron Theater. Als begin van een nieuwe theatertour speelde de band Vangrail in Opende voor een bomvolle zaal. Aanwezigen mochten nu eens zittend luisteren naar al het moois dat Vangrail te bieden had in hun voorstelling ‘Wordt Het Geen Tijd’. Naast de bekende hits die voorbij kwamen, waren het hoofdzakelijk nieuwe songs die voor het eerst live werden gespeeld. Deze zullen op het album verschijnen die in de zomer van 2013 wordt gepresenteerd. De reacties waren lovend. De band zelf was, met een uitverkochte zaal, ook meer dan tevreden. Het Baron Theater heeft voor 2013 de band wederom gecontracteerd, de datum hiervan volgt later. Voor meer info, foto’s en tourdata: www.vangrailmusic.nl foto: Bernie Tan