Home Voorpagina Groningen Flannery, Beer & Rock-‘n-Folk

Flannery, Beer & Rock-‘n-Folk

0
Flannery, Beer & Rock-‘n-Folk

GRIJPSKERK/ADUARD- De Celtic Folk Rock band Flannery is momenteel vrij actief in het Westerkwartier. Afgelopen donderdag en vrijdag stond voor de mannen in teken van bier tijdens de clipopnames van hun nummer The Epic Beersong. De opnames vonden plaats in- en rond het gezellige Café Restaurant Nieuwklap bij Nieuwklap (Aduard). Om 19.00 uur waren de eerste figuranten al aanwezig om mee te spelen in de clip waarbij bier en gezelligheid de grootste rol speelt. De gezelligheid is een mooie aanloop naar komende zondag waar de band Rock-‘n- Folk Sunday organiseert in Café Restaurant De Tapperij in Grijpskerk.
Al zat de sfeer er tijdens de opnamedagen goed in, het was af en toe wel doorbijten voor de mannen die in najaars temperaturen in kilt op het grasveld van Café Nieuwklap speelden. Half bevroren vingers mochten de pret niet drukken. Samen met de figuranten en een tegenspeelster die buiten rondliep in een Oktoberfest-jurk zorgde Flannery voor één groot feest en prachtige beelden voor de clip die in januari klaar zal zijn. Deze zal dan in Café Restaurant Nieuwklap vertoond worden, verzorgd met een optreden van de band.
Komende zondag 25 november zal Flannery de gezellige feestsfeer voortzetten in Café Restaurant De Tapperij te Grijpskerk. Deze dag organiseert de band Rock-‘n-Folk Sunday. Vanaf 18.00 uur kan men eerst luisteren naar de melodieuze en verhalende klanken van Indie/folk band The White Tipped Tails. Vervolgens gaat het dak eraf met een knallend optreden van Flannery zelf, waar uiteraard ook The Epic Beersong gespeeld zal worden. Dus groot feest op de plek waar het voor de band ooit allemaal begon. Voor meer informatie, volg Flannery via facebook of kijk op www.flannery.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here