Horoscoop 20-11-2012

0
206

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 20 november tot en met 26 november:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Een langgekoesterde wens komt in vervulling. Het brengt u nog meer dan u ooit had kunnen denken. Die glimlach, die gaat deze week niet meer van uw gezicht af.

STIER (22 april t/m 21 mei): U moet op uw tellen passen, wanneer u zich duidelijk wil uitspreken tegenover een vriend. Weeg uw woorden, want deze persoon zoekt naar mogelijkheden om u in een kwaad daglicht te stellen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een paar pittige dagen op het werk met veel stress en overuren eisen op vrijdag hun tol. Chagrijnig en vermoeid begint u aan het weekend. Een telefoontje gooit al snel roet in uw plannen om rustig aan te doen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U voelt zich onoverwinnelijk en hebt er geen moeite mee een kritische blik op de mensen om u heen te werpen. Wat u als opbouwend bedoelt, wordt niet altijd zo ontvangen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen hebben grote moeite afstand te doen van zaken en komen daarom voor een moeilijke keuze deze week. Bedenk: wie goed doet, goed ontmoet.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Uw leven staat geheel in het teken van uw geliefde en na een aantal weken uzelf weg te hebben gecijferd, begint de schoen te wringen. Een gesprek zorgt voor een verandering.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen zijn druk met van alles, maar omdat zij maar nieuwe dingen blijven oppakken, wordt er niks af gemaakt. Het wordt tijd een prioriteitenlijstje op te stellen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Financieel gezien staat u er zonnig voor, maar verkijk u er niet op, want het kan verkeren! Als u de mogelijkheid krijgt voorbereidingen te treffen, pak deze dan aan.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Een nieuwe uitdaging komt op uw pad en u aarzelt geen moment deze aan te pakken. Pas na het weekend neemt uw leven een verrassende wending hierdoor.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): List en bedrog komen op uw pad, dus wees op uw hoede. Er zijn mensen in uw nabijheid die niet het beste met u voor hebben. Uw intuïtie wijst u de weg.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Kopzorgen over de liefde maken het u moeilijk om een goede nachtrust te krijgen. Het duurt maar even of u wordt geplaagd door concentratieproblemen. Pas wel op, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen zijn nogal dromerig van aard en komen daarom regelmatig met de mooiste plannen. Iets wat u deze week bedenkt, echter, zou wel eens van grote waarde voor uw toekomst kunnen zijn.