Home Voorpagina Groningen Vakleerkrachten Grootegast Spelenderwijs in Beweging ingeroosterd

Vakleerkrachten Grootegast Spelenderwijs in Beweging ingeroosterd

0

GROOTEGAST – Onlangs werd het project Grootegast Spelenderwijs in Beweging feestelijk geopend. Met het tweejarige project worden twee- tot en met zesjarige kinderen in de gemeente Grootegast spelenderwijs gestimuleerd om meer te gaan spelen en bewegen. Achter de schermen is na de opening hard gewerkt aan een rooster voor de drie vakleerkrachten: Wigbolt van Veen, Marieke Hoenselaars en Nick Minnema. Zij gaan de scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven ondersteunen. Meester Wigbolt komt op maandag- en dinsdagmorgen bij PSZ Opende, PSZ Grootegast en PSZ Oldekerk, de Rehobothschool en KDV het Beukenootje. Juf Marieke is op dinsdag en vrijdag op de Aquarel, de Molenberg, PSZ de Draaimolen, KDV Jodocus en de Klister. Meester Nick komt men op woensdag en donderdag tegen op de Johannes Bogermanschool, de Jan Kuipersschool, Het Kompas en de Maranathaschool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here