Ere wie ere toekomt

0
225
Zuidhorn Brandweer Oorkondes-6

ZUIDHORN – Zaterdag 17 november organiseerde de brandweer van Zuidhorn haar jaarlijkse bindingsavond. Afgelopen week plaatste de Streekkrant al een foto van de brandweermannen die onderscheiden zijn. Helaas lukt het niet daarbij de namen van deze jubilarissen te plaatsen. En daarom bij deze nogmaals, want ere wie ere toekomt. Burgemeester Bert kon de vrijwilligersmedaille voor 10 jaar uitreiken aan Jaap Vos en Leo Mechielsen van het korps Oldehove en Björn Keizer van het korps Zuidhorn. De onderscheiding voor 20 jaar was voor Johan Smid van Zuidhorn, Ipejan Rozema en Fred van der Kooi van Grijpskerk en Anne Hummel en Siemon Westra van het korps Oldehove. Harrie Jager van het korps Grijpskerk kreeg de decoratie voor 25 jaar brandweerdienst opgespeld. Daarnaast werden door brandweercommandant Ruud Post nog een zestal diploma’s uitgereikt. Op de foto staan v.l.n.r. staand: Bert Swart, Siemon Westra, Anne Hummel, Harrie Jager, Johan Smid, Ruud Post, hurkend: Jaap Vos, Fred van der Kooi, Ipejan Rozema, Leo Mechielsen.