Even gluren in de logeerkamer van de Sint

0
450
leens sinterklaashuis-1

LEENS – Kees en Lobke Overdevest uit Leens kregen onlangs weer een brief uit Spanje en wisten direct wel hoe laat het was. “De Sint heeft ons gevraagd of hij hier weer kan logeren”, vertelt Kees enthousiast. “Vorig jaar heeft hij ook bij ons gelogeerd en dat was hartstikke leuk.” Het paar twijfelde dus geen moment en heeft intussen de logeerkamer weer helemaal gereed gemaakt. Een prachtig gouden bed en een schrijftafel, slingers en stapels cadeaus en ja, ook een eigen po, moeten ervoor zorgen dat de Sint zich weer helemaal thuis voelt. En net als vorig jaar, mogen alle kinderen even naar binnen gluren. “Tot wanneer dat kan? Hij blijft tot 5 december natuurlijk!”, brengt Kees lachend uit. Er is ook nog een speciale brievenbus waar alle kinderen hun brieven en tekeningen voor de Sint in kunnen gooien. Dus wie nieuwsgierig is hoe de Sint slaapt: even naar de Rietemastraat 17 in Leens!