Horoscoop 27-11-2012

0
1833

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 27 november tot en met 3 december:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Er wacht de Rammen een gespannen start van de week. Een opmerking die u maakt, valt niet goed bij uw collega’s, waardoor de sfeer van gezellig ineens omslaat naar vijandig.

STIER (22 april t/m 21 mei): U bent van uzelf nogal ongeduldig en gunt uzelf dan ook geen tijd om de rust te nemen in uw werkzaamheden. Hierdoor ziet u iets belangrijks over het hoofd. Pas na het weekend wordt dit duidelijk, maar of er dan nog wat te redden valt…?

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Als u twijfelt aan de oprechtheid van een naaste, vertrouw dan op uw gevoel. Uw intuïtie zal u precies vertellen wat u aan deze persoon heeft.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Problemen binnen de familie zorgen ervoor dat u in een onmogelijke positie terechtkomt. Op vrijdag rest u niks anders dan afstand te nemen en alle contact tijdelijk te verbreken.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Ontrouw komt op uw pad en laat een spoor van verdriet en vernieling achter. Net wanneer u denkt dat er geen hoop meer gloort, blijkt er onverwachts toch nog een lichtpuntje te zijn.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Als de Maagden voor een moeilijke beslissing komen te staan, krijgen zij het moeilijk. Goede raad vliegt u om de oren, maar op wiens raad moet u nou afgaan? Het antwoord weet u diep van binnen wel.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Een vermoeiende periode wordt aan het eind van deze week afgesloten en eist zijn tol van uw gezondheid. Al kwakkelend komt u het weekeind door, waarna u grote moeite heeft om weer aan een nieuwe week te beginnen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Met liefde doet u iets voor een ander, totdat er misbruik van uw goedheid wordt gemaakt. Als u het klaar is, dan bent u ook kort voor de kop en dat zal een goede vriend(in) deze week dan ook duidelijk merken.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Het is moeilijk voor u om uw passie te tonen aan uw partner. Hoe meer druk hier op gezet wordt, hoe zwaarder het u valt. Ruzies tussen jullie beide bedragen de voortgang van jullie relatie.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Wanneer de Steenbokken proberen in een goed blaadje te komen bij hun werkgever, bereiken ze op de één of andere manier telkens het tegenovergestelde. In een goed gesprek deze week, ontdekt u waar het fout gaat.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen vervallen in een oude en slechte gewoonte, waar ze juist met veel moeite van af zijn gekomen. Als u direct hulp zoekt, kan de schade beperkt worden.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het valt u niet mee om plezier te hebben in de werkzaamheden die u dagelijks wachten. Wanneer u nadenkt om het roer om te gooien, blijkt onverwachts waarom de gekozen weg moet worden doorgezet.