Kim Poortinga en Jessica Nieuwman

0
471
Visvliet inbeeld kim-1

Visvlieter buurvrouwen Kim Poortinga en Jessica Nieuwman organiseren op 15 december voor de tweede keer een Kerstmarkt in het Bartoleshûs te Visvliet. “Zelf vinden we het altijd erg leuk als er wat georganiseerd wordt in het dorpshuis”, vertelt Kim, “dus hebben we het bestuur benaderd of wij niet een Kerstmarkt konden organiseren.” ‘Ga jullie gang’, was het antwoord en de dames lieten het zich geen twee keer zeggen. Dit jaar dus de tweede editie alweer, waarvoor zich inmiddels ongeveer twintig standhouders hebben aangemeld. “Wat er te vinden is? Van alles. Van babycreaties tot sieraden, make-up, maar ook huisdecoratie en bloemstukken.” Nog altijd is er plaats voor ongeveer tien standhouders. “Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor een gezellige Kerstsfeer. En er is live-muziek, van zanger Peter.” De dames hopen dat in elk geval iedereen uit het dorp gezellig langs komt, maar uiteraard zijn ook bezoekers van verder weg welkom. “Ja hoor, en de entree is helemaal gratis. Ook de stands zijn overig gratis tot twee meter.” De Kerstmarkt op 15 december is geopend van 16.100 tot 20.00 uur. Standhouders kunnen zich nog aanmelden via kerstmarkt2012@hotmail.com.