Knutselen voor het grote pepernotenfeest

0
207
Oldehove filmpje pepernotenknutselen-4

OLDEHOVE – De kinderen van Oldehove waren afgelopen week druk met het ‘project pepernoot’. Omdat de Sint afgelopen zaterdag zijn intocht in het dorp deed, was het aan de kinderen om dat de dagen daarvoor voor te bereiden. Zo werd er woensdagmiddag een teken- en knutselmiddag georganiseerd. Tientallen kinderen deden hun best een zo mooi mogelijk kunstwerk te maken voor de Goedheiligman. Met in hun achterhoofd natuurlijk de cadeaus die op hun verlanglijstje staan. Daarop zullen ze nog even moeten wachten; wél konden ze zaterdag al een grote hoeveelheid pepernoten wegkauwen en de Sint in levende lijve toezingen. Nadat hij aankwam in de Olhoofster haven, werd er in het dorpshuis Humsterland nog het grote Pepernotenfeest gevierd.

Oldehove filmpje pepernotenknutselen-3

Oldehove filmpje pepernotenknutselen-2

Oldehove filmpje pepernotenknutselen-1