Lekker rondsnuffelen in winterse sferen

0
156
Opende Winterfair-2

OPENDE – Het Baron Theater in Opende was net als vorig jaar weer het terrein van een succesvolle winterfair. Waar vorig jaar nog hard gewerkt werd aan het theater voor de opening, kon men dit jaar de winterfair tegemoet zien op een prachtige locatie. Geen emmers sop, geen klusjesmannen, maar desalniettemin moest er wel hard gewerkt worden van tevoren. Zaterdag stond het theater er in elk geval picobello bij. Kraampjes vol met decoratie-artikelen, kerstcreaties, cadeautjes en beauty en mode stonden zowel in als buiten het theater opgesteld. Daarnaast werden er ook demonstraties gehouden. Zowel het houtbewerken als de demonstratie stijldansen trok veel bekijks. Aan de inwendige mens was ook gedacht. Een compleet dagje uit die velen zich goed lieten gevallen.

Opende Winterfair

Opende Winterfair-4

Opende Winterfair-3