Centrum Grootegast in kerstsfeer gehuld

0
142
grootegast kerstmarkt-3

GROOTEGAST – De Handelsvereniging Grootegast organiseerde afgelopen vrijdag weer de jaarlijkse Kerstmarkt. Gezelligheid troef op het geheel in Kerstsfeer gehulde Marktplein. Bezoekers schuwden het koude weer niet en keken hun ogen uit op de goed gevulde marktkraampjes. Van lekkers tot moois: het was er allemaal te krijgen. Zo goed als alle plaatselijke winkeliers waren aanwezig. Bezoekers liepen niet alleen een hoop bekenden, maar ook de Kerstman en aantal engeltjes tegen het lijf. De levende kerststal trok zoals altijd veel bekijks. Tuincentrum Drint stond tegelijkertijd in het teken van de traditionele Kerstnacht. Tot 24.00 uur kon men daar terecht voor workshops, standhouders, glühwein en muziek. Vele bezoekers lieten zich met het welbekende treintje heen en weer rijden in het dorp.