Daniëlle Gjaltema

0
235
In Beeld Danielle Gjaltema

Schoenenreus is op zoek naar topmodellen! Daniëlle Gjaltema dingt met 344 andere vrouwen mee naar deze titel. Niet een gemakkelijke wedstrijd. De 15-jarige Daniëlle uit Opende heeft zich opgegeven naar een idee van haar vader. “ Mijn vader had net de advertentie gelezen van Schoenenreus toen er foto’s van een vorige shoot binnen kwamen. Die konden hier mooi voor gebruikt worden. Afgelopen dinsdag heb ik deze foto’s pas ingestuurd. Mijn kansen zijn dus niet erg groot dat ik in de prijzen ga vallen aangezien het stemmen nog tot eind deze maand kan. Er zijn meiden met al ruim 700 stemmen!” Het modellenwerk is een hobby van Daniëlle. “Voor Kapsalon Kreatief in Opende heb ik haarportretten gemaakt en hebben er verschillende fotoshoots in Zwolle plaats gevonden.” De tijd is er ook nog niet voor. Daniëlle moet elke dag naar Surhuisterveen om braaf in de schoolbanken zitten . “Een modellencarrière ambieer ik niet. Wel wil ik graag iets doen in de richting van mode en make-up. Of het ontwerpen van kleding wordt of het werken voor een modetijdschrift is nog niet bekend.”

De eerste prijs is een professionele fotoshoot inclusief styling en visagie. Je mooiste foto komt in de folder van Schoenenreus.