Samenwerk in uitvoering

0
2504
Doezum gymuitvoering

DOEZUM – Dit was ook het thema van de tweejaarlijkse gym- en dansuitvoering van de gymnastiekverenigingen P en G Grootegast en Turnlust Lutjegast. Deze beide verenigingen organiseren al een aantal jaren gezamenlijk de uitvoering. Het samenwerken heeft ook nog voor beiden een speciaal tintje, want na dit seizoen gaan beide verenigingen samen op in één vereniging.

Voor een uitverkochte zaal zetten alle leden hun beste beentje voor. Alles stond onder leiding van Ina Manakane Vegelin. Zij wist als geen ander uit alle kinderen het beste te halen en elk nummer met aankleding en tot een mooi geheel te smeden. Zij kon dit allemaal niet realiseren zonder haar hulpen Lammy, Marianne, Renate, Sian, Laura en Tanja. En nog heel veel vrijwilligers achter de schermen. Het publiek kon afwisselend genieten van vele beroepen in de vorm van gymnastische acts en prachtige dansnummers. Zo waren er onder andere schoorsteenvegers, postbodes, bouwvakkers, schilders, vlinders en typistes te zien. Allemaal gehuld in kleding wat bij hun thema hoorde.

Het flitsende toestelteam zorgde ervoor dat het materiaal snel werd neergezet en opgeruimd.

Het laatste nummers van de avond was de bekend making van de nieuwe van naam. Vanaf het seizoen 2013/2014 zal de nieuwe vereniging ‘Let’s Move’ heten. Na dit nummer kwam er een einde aan een zeer wervelende en geslaagde avond.