Zonnehuis Zuidhorn omgetoverd tot winters paradijs

0
242
Filmpje Zonnehuis Zuidhorn 1

ZUIDHORN – Het Zonnehuis organiseerde in samenwerking met de Zakenkring Zuidhorn en Handelsvereniging Fortuna uit Noordhorn een grote en gevarieerde Kerstmarkt in het Zonnehuis zelf. De grote hal van het zorgcentrum werd omgetoverd tot een winters paradijs waar vooral de echte snuffelaars hun hart op konden halen. De aankleding van niet alleen de kramen, maar ook een groot aantal standhouders, zorgde ervoor dat de Dickenssfeer, zo heerlijk toepasselijk op deze tijd van het jaar, helemaal tot leven kwam. De standhouders konden rekenen op grote interesse uit het dorp. Vele dorpsbewoners zagen hun kans schoon om nog laatste kleine cadeautjes, leuke aanbiedingen en laatste kerstdecoratie te scoren.

Filmpje Zonnehuis Zuidhorn 2

Filmpje Zonnehuis Zuidhorn 3

Filmpje Zonnehuis Zuidhorn 4