Horoscoop 5-3-2013

0
971

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 5 maart tot 11 maart:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Hoogte- en dieptepunten wisselen elkaar in een hoog tempo af. Het gevoel dat u in een achtbaan van emoties zit, neemt langzaamaan bezit van u, totdat u in het weekend uitgeput in bed blijft liggen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Wanneer u een nieuwe taak opgedragen krijgt, gaat u met de hakken in het zand. Alle energie die u verspilt aan het protesteren tegen deze opgave, kunt u beter in de uitvoering steken, want uiteindelijk moet het toch klaar.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Onvoorzien komt u voor een moeilijke keus te staan als twee familieleden tegelijk een dringend beroep op u doen. Neem de tijd om tot een goede beslissing te komen.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): U staat onder grote druk op het werk en heeft moeite om niet hieronder te bezwijken. De bekende druppel doet de emmer uiteindelijk op vrijdag overlopen, maar gelukkig heeft u het weekend om weer op adem te komen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U bent van uzelf niet een enthousiast persoon, dus het kost u bij tijden grote moeite om het plezier van uw partner op alle fronten te delen. De wrijvingen die hierdoor ontstaan moeten hoognodig uitgepraat worden.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De liefde, de liefde… De Maagden krijgen er hoofdpijn van. Hoewel u smoorverliefd bent, staat u het uzelf niet toe om aan deze gevoelens toe te geven. Wat gaat er winnen: het verstand of het gevoel?

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen zijn verwikkeld in een principekwestie en eigenwijs als u kunt zijn, kunt u uw gelijk weken volhouden. Doordat u volledig in beslag wordt genomen door deze kwestie ontgaat u belangrijk nieuws aan het thuisfront.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een familielid heeft u nodig, maar u geeft het allerliefste niet thuis. Als u zich dan toch van uw goede kant laat zien, bent u verbaast hoeveel verschil u kunt maken.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): De vraag is niet óf, maar wanneer u het roer helemaal om gaat gooien. Het kriebelt al een aantal weken en als de gelegenheid zich voordoet, dan hoeft u niet lang na te denken!

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U bent verschrikkelijk druk met allerlei werkzaamheden voor anderen en komt daardoor niet meer aan uw eigen taken toe. Het resultaat: een huis vol rotzooi, stapels was en een week lang alleen maar fastfood.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U heeft zin om er eens lekker tussenuit te gaan en besluit de daad bij het woord te voegen in het weekend. Samen met vrienden, uw partner of lekker alleen: de Watermannen zetten eens goed de bloemetjes buiten.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het belooft een week vol sociale activiteiten te worden. Men ervaart u als een aangename gesprekspartner en dus voert u menig gesprek. Zo in de loop weg vertelt een familielid u iets, waar u enorm van schrikt.