Mei nije moed speelt toneelstuk ‘Mutsen’ in Buitenpost

0
839
Buitenpost Toneel-1

BUITENPOST – Het toneelgezelschap ‘Mei nije moed’ uit Sumar speelde in The Point in Buitenpost zaterdagavond het toneelstuk ‘Mutsen’. In eerste instantie zou een toneelgroep uit Dronrijp naar Buitenpost komen om hun toneelspel te laten zien, maar vanwege ziekte moesten zij afzeggen. Op zeer korte termijn werd ‘Mei nije moed’ geregeld die hun stuk ten tonele bracht. Het stuk ging over een zestal zussen die elk jaar gezamenlijk een weekendje weg gaan. Onderling zijn er nog wel eens wat problemen, en zo ook dit weekend. Het stuk ‘Mutsen’ is geschreven door Christa Warmerdam en vertaald naar het Fries door Tryntsje van der Zee. Mei nije moed speelt op 13 maart om 15.00 uur het stuk in het dorpshuis de Kamp in Sumar. Reserveren kan via de website www.meinijemoed.nl of op maandag tot en met donderdag van 18.00 – 19.00 via het telefoonnummer 0511-464282.