Open avond Drumband de Marko’s in buurtcentrum Kiehool

0
166
filmpje drumband 4

BERGUM – Drumband de Marko’s hield maandagavond in hun oefenruimte in buurtcentrum Kiehool een open avond voor belangstellenden, familieleden en kennissen. De drumband gaf hiermee mensen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de band en hun muziek. De avond verliep net zoals andere repetitieavonden. Tussen het oefenen van de muziekstukken door was er ook ruim de tijd voor gezelligheid. Tijdens optredens lijkt het musiceren wel eens heel moeilijk, maar gedurende de repetitieavond was te zien dat alle spelers moeten oefenen om samen een mooi muziekstuk te kunnen spelen. Op de open avond kwamen een aantal familieleden en enkele belangstellenden kijken.

filmpje drumband 3

filmpje drumband 2

Filmpje drumband 1