Eerste team ZVV Grijpskerk promoveert naar hoofdklasse

0
221
grijpskerk zaalvoetbal 1

GRIJPSKERK – Het eerste elftal van Zaal Voetbal Vereniging (ZVV) Grijpskerk is afgelopen week kampioen geworden in de eerste klasse. De heren stonden voor hun eerste kampioenswedstrijd, waarin ze aan gelijkspel genoeg zouden hebben. Uiteindelijk won het team de derby tegen Futsal Buitenpost met 5-2 en waarmee ze op een puntenaantal van 43 kwamen. Met veertien gewonnen wedstrijden en slechts één verloren en één gelijkspel staan de Grijpskerkers zover voor op de nummer twee, met 21 punten verschil, dat het onmogelijk is nog ingehaald te worden. Verdiend mogen de heren zich kampioen noemen. Met het binnenhalen van het kampioenschap promoveert ZVV Grijpskerk 1 naar de hoofdklasse, waarin de heren volgend jaar hun kunnen gaan vertonen.

 

grijpskerk zaalvoetbal 2

grijpskerk zaalvoetbal 4

grijpskerk zaalvoetbal 5