Family Fair met theeproeven voor de ouders en games voor de kids

0
149
Filmpje - Surhuisterveen familyfair 1

SURHUISTERVEEN – In het Multifunctioneel Centrum ‘t Vleckehûs werd vrijdag door het sociaal cultureel werk Surhuisterveen (SOKS) een Family Fair georganiseerd. Verschillende bedrijven en instellingen stonden op de fair om hun producten te promoten. Zo waren er stands van onder andere Talant, SamenLoop voor Hoop en de molen Feanstermounne. Ook was er een theeproeverij, kon men informatie inwinnen bij de stand van de EHBO en waren er verscheidene voedselproducten verkrijgbaar. Tijdens de fair werd er een draaiend rad gehouden, waarvan de opbrengst voor het sociaal cultureel werk bestemd was. Voor kinderen waren er interactieve games te doen en konden zij buiten op een springkussen hun energie kwijt.

 

Filmpje - surhuisterveen familyfair 4

Filmpje Surhuisterveen - familyfair 3

Filmpje Surhuisterveen familyfair 2