Toneelvoorstellingen Dukdalf een groot succes

0
165
zoutkamp toneel 1

ZOUTKAMP – Het was even spannend voor de spelers van toneelvereniging Dukdalf of de variant op het traditionele Groningse blijspel wat zij op de planken brachten ook in de smaak zou vallen. Gelukkig was de spanning gauw verdwenen, want het publiek was enthousiast over de Revue die Dukdalf op de planken bracht. In totaal vier keer speelden en zongen de leden van Dukdalf de sterren van de hemel. De belangstelling was goed; vooral de beide zaterdagen gaven een uitverkocht huis. Ook de experimentele senioren-middagvoorstelling is een succes gebleken. Ongeveer 45 belangstellenden bezochten deze middag en waren zeer  enthousiast! De verwikkelingen rond het opgroeien van de gebroeders Seubers gaven veel hilarische voorvallen en bij velen herkenning uit de eigen jeugd. Ieder tafereel werd met een eenvoudig aan te passen decor snel en doeltreffend veranderd. Ook de bijbehorende liedjes gaven een extra dimensie aan het geheel. Het is een inspannend, maar ook inspirerend toneelseizoen geweest voor de leden van Dukdalf. Ze hebben met deze revue een nieuwe uitdaging aangegaan met zichzelf en deze glansrijk gewonnen!