Al 22 teams voor SamenLoop voor Hoop

0
120

SURHUISTERVEEN – In Brasserie Kolkzicht werd onlangs door burgemeester Gerben Gerbrandy de Kick Off gegeven voor de SamenLoop voor Hoop. Dit groots opgezette wandelevenement wordt gehouden op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni. Er zal 24 uur lang gewandeld worden voor het KWF Kankerbestrijding. Op de informatieavond meldden zich al 22 teams aan voor het evenement. Burgemeester Gerbrandy liet weten trots te zijn dat dit evenement in Surhuisterveen plaats gaat vinden en dat de gemeente bezig is met de samenstelling van een aantal teams. Een aantal hoogtepunten van de dag zijn de openingsceremonie met ‘survivors’, een kaarsenceremonie voor Teams ter grote van ongeveer 10 tot 15 deelnemers zullen gedurende 24 uur wandelen. Inschrijving kost 10 euro per teamlid. Kijk ovor meer informatie en opgave op www.surhuisterveen.samenloopvoorhoop.nl.