Er zijn nog exemplaren van ‘Gemeente Grijpskerk, ’n omzien verbreed’ verkrijgbaar

0
220
Gemeente Grijpskerk n omzien verbreed

GRIJPSKERK – De Stichting Het Verleden Doen Herleven heeft eind vorig jaar haar tweede boek ‘Gemeente Grijpskerk, ’n omzien verbreed’ gepresenteerd. Lezers worden als het ware meegenomen langs een wandeling door de dorpen van de oude gemeente Grijpskerk. De geschiedenis van de verschillende dorpen en streken worden beschreven door middel van korte verhalen, oude foto’s en krantenknipsel. Diverse sportverenigingen, de oorlogstijd en bijvoorbeeld de oude postbodes en buschauffeuren komen aan bod. Hoewel huis-aan-huis verkopers langs de deuren zijn geweest, blijkt dat velen nog niet over het prachtige boek beschikken. Gelukkig zijn er nog altijd boeken beschikbaar. Een ieder die een exemplaar wil afnemen, kan contact opnemen met Anneke Vink-Hoogstra, tel.nr. 0594-212704, Bindert Helder, tel.nr. 0594-212309 of Jan Veenstra, tel.nr. 0594-06-23602441. Ook kan men reageren via email: sthvdh@gmail.com