Handboogvereniging verrast honderdste lid

0
147
Boogschuttervereniging

SURHUISTERVEEN – De handboogvereniging Fryskewald uit Surhuisterveen bestaat nog maar een jaar en heeft inmiddels het honderdste lid in mogen schrijven. Marleen van der Schaaf uit Stiens werd afgelopen week verrast met een bloemetje door penninngmeester Ria Postma. Haar zoon Nick, 14 jaar oud, werd het honderdeneerste lid. Inmiddels staat de teller van de boogschuttersgilde op 105 leden. Wekelijks wordt er in de hallen van Dalstra Reizen geoefend door de vereniging. De vereniging heeft twee enorme hallen tot hun beschikking waar vijf keer per week getraind kan worden op verschillende afstanden. Handboogvereniging Fryskewald organiseert op zondag 24 maart hun eerste indoorwedstrijd. Kijk voor meer informatie op www.fryskewald.nl