Hulpgoederen uit spontane inzamelingsactie Kornhorn afgeleverd

0
150
Kornhorn voor Roemenie

KORNHORN – Afgelopen week werd een vracht voedselpakketten en dekens gebracht naar een dorpje in Roemenië. Broeder Theo van der Tuin uit Opende reisde samen met zuster Szilagy naar Arpasel (Roemenie) af om samen met de postbode van het dorp de mensen de dekens en voedselpakketten rond te brengen. Zuster Violeta Szilagyi, een oud-bewoonster van Arpasel is een aantal jaren geleden met haar gezin in Kornhorn komen wonen en sprak haar zorgen uit over de mensen in haar oude woonplaats uit binnen de kerkgenootschap. De jeugd van de CGK Kornhorn zette een spontane voedselactie op touw. De arme mensen die de pakketten en dekens hebben ontvangen waren er blij mee. Het verdelen van de goederen was succesvol, en de basisscholieren van het dorpje Arpasel hebben ook een vruchtenboompje gekregen, als symbool van hoop. Dinsdag 26 maart is er een avond met verslag en foto’s in De Schakel van de CGK, Provincialeweg 37 te Kornhorn. Aanvang 20.00 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur. De entree is gratis.