Jeugdhonk Morra-Lioessens in de race voor landelijke titel ‘Kern met pit’

0
128

MORRA-LIOESSENS – Het jeugdhonk van Morra en Lioessens maakt kans op de landelijke titel ‘Kern met pit’. In januari won het jeugdhonk al de regionale voorronde, waarna ze ook trofeewinnaar werden van de provincie Fryslân. In Morra-Lioessens is in september 2011 gestart met de bouw van een legaal jeugdhonk waaraan bijna alle inwoners hebben meegewerkt. Ook vooral de jeugd heeft zich ingezet om het jeugdhonk binnen een jaar af te krijgen. Met het realiseren van het jeugdhonk is er een eind gekomen aan de illegale jeugdhonken en is daarmee de leefbaarheid in de dorpen verbeterd. Om de landelijke titel te kunnen winnen heeft het jeugdhonk veel stemmen nodig via de website www.kernmetpit.nl. Dit kan tot en met 31 maart en zo vaak als men wil.