OKO/BIES B1 kampioen

0
2238
OKO Bies B1

OPENDE – OKO Bies B1 is kampioen geworden. Met een 11-6 eindstand won de ploeg de kampioenswedstrijd tegen LDOK uit Gorredijk. Nadat hun naaste concurrent ASKO/VDW-OLS uit Assen eerder op de dag had verloren, hadden de Opendenaren aan een gelijkspel genoeg. Ze speelden een goede wedstrijd, waarin wel de nodige spanning in de eerste helft de overhand nam. In de tweede helft echter, trok het team de wedstrijd volledig naar zich toe. Op zaterdag 23 maart mag OKO/BIES in Enschede met de zeven andere kampioen uitmaken wie kampioen van Nederland in de B 1e klasse wordt. Op de foto staan de trotse teamleden, staand  van links naar rechts: Rianne Snip, Caya Muijs, Eva Kolkman, Mirjam Olthuis, Jantsje Veenema en trainer-coach Anne Wiersma, zittend van links naar rechts: Ruud van  Schuppen, Johan Dijkstra, Wiljan Snip, Jarich Jan Smit, Gert-Jan Olthuis en  trainer-coach Jouke Snip.