RTV Kanaal30 organiseert informatieavonden

0
144

REGIO – De lokale omroep voor Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel Kanaal30 gaat informatiebijeenkomsten organiseren voor verenigingen, bedrijven, instellingen en andere belangstellenden. Doel hiervan is informatie te geven over wat de lokale omroep met haar faciliteiten kan betekenen voor (maatschappelijke) organisaties en verenigingen. Daarnaast kunnen toekomstige vrijwilligers informatie krijgen over wat zij binnen de omroep zouden kunnen betekenen. RTV Kanaal30 heeft haar doelen voor de toekomst bijgesteld. De omroep wil zich meer en meer ontwikkelen tot een dynamisch communicatieplatform voor iedereen in de betrokken gemeenten. Tijdens de informatiebijeenkomsten staat daarom de vraag ‘Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?’centraal. De avonden vinden plaats op woensdag 20 maart in De Lantearne in Surhuisterveen, woensdag 27 maart in Skewiel in Oenkerk, donderdag 28 maart aan de Herbranda 1 in Buitenpost (voormalig gebouw Welzijn Ouderen, nu KEaRN Welzijn) en op donderdag 4 april in Kiehool in Bergum. Alle avonden beginnen om 20.00 uur.

Aanmelden kan via de website www.kanaal30.nl of via 0511 461717.